Jucarii care ii pot determina pe cei mici sa se joace afara. Partea I

trotineta electricaPărinții copiilor din ziua de astăzi se confruntă cu o reală și foarte prezentă problemă: copiii nu se mai joacă și nu mai ies pe afară. Tehnologia s-a dezvoltat atât de mult, încât copilașii tind să petreacă foarte multe ore dintr-o zi în fața unor ecrane de telefon mobil, tablete, laptop-uri, PC-uri, etc. Așadar, ei ajung să aibă în primul rând probleme cu vederea de la o vârstă foarte fragedă, probleme de postură sau locomotorii plus multe minusuri din punct de vedere al abilităților de integrare socială și joacă. Joaca afară în natură este extrem de importantă pentru cei mici și are un rol care nu ar trebui neglijat. Părinții sunt cei responsabili de scoaterea copiilor afară din case. O metodă destul de simplă prin care cei mici pot să fie atrași de joaca în natură este oferirea de anumite jucării care să îi determine să iasă în natură. Iată care sunt câteva dintre aceste jucării:

1. O trotinetă electrică copii
O trotinetă electrică copii este o jucărie interesantă, care funcționează pe baza unei acumulator reîncărcabil și care poate avea o autonomie de câțiva kilometri buni. Astfel, timp de câteva ore un copil se poate distra cu ajutorul unei trotinete electrice copii și poate să o conducă prin curte, prin parc, la grădina zoologică etc. O trotinetă electrică copii îi atrage pe cei mici și le dezvoltă îndemânarea, simțurile practice, simțul aprecierii distanței etc. Mai mult decât atât, o trotinetă electrică copii poate fi folosită de doi copii în același timp.
2. O mașinuță electrică
O mașinuță electrică este mai apreciată de copii deoarece prinde o viteză mare și poate fi mai distractivă. Achiziționează o astfel de jucărie pentru al tău copil, care sigur își va dori să iasă pe afară cu ea.

Leave a Reply